15 Mart 2016 Salı

Iron Man 4’ten Haber Var

Robert Downey Jr., USA Today’le yaptığı Captain America: Civil War röportajı sırasında Iron Man serisiyle ilgili bir soruya da cevap verdi.



6 Mayıs’ta vizyona girecek olan Captain America: Civil War filminin tanıtımı için USA Today ile röportaj yapan Robert Downey Jr, Iron Man serisiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Captain America: Civil War filmini üçüncü bir Captain America filminden ziyade dördüncü Iron Man filmi olarak gördüğünü söyleyen ünlü oyuncu, Iron Man hayranlarının tadını kaçırabilecek bir haber verdi.

Robert Downey Jr., dördüncü Iron Man filmini planlamadıklarını belirtti. Fakat Iron Man serisi devam etmese bile, bu karakteri beyaz perdede görmeye devam edeceğiz. 2008'de Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk Iron Man filminden bu yana seri, 2 milyar doların üstünde hasılat elde etti ve Downey'nin karakteri Avengers ekibinin en önemli üyelerinden bri haline geldi. Infinity War senaryosu henüz belli olmasa ve Iron Man'in takımı Captain America: Civil War'dan galip çıkmasa da Downey kostümünü kolay çıkaracakmış gibi durmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder